Psykologtester i Göteborg
Psykologtester i Göteborg

Psykologtester i Göteborg

Är företaget som utför personbedömningar, arbetspsykologiska tester och ledarutveckling/coaching för individ och vid team utveckling.

Ingalill Hedberg är utbildad psykolog, som de senaste fyra åren utvecklat och ansvarat för personbedömningar och tester i Search och Rekryteringsföretaget Bernwald & Rosell. Har 15 års erfarenhet från affärsinriktad verksamhet inom Life Science, med erfarenhet från AstraZeneca AB och Pfizer AB på befattningar som marknadschef och affärsområdesstrateg. Tidigare verksam som forskningspsykolog. Certifierad av STP, Stiftelsen för Tillämpad Psykologi. Läs mer under ”STP”.

Det är väl känt att personbedömningar och arbetspsykologiska tester förbättrar träffsäkerheten och ger mer djuplodande information om kandidater vid rekrytering, www.nikeairmax90dam.biz kompetensutveckling, organisationsförändringar och vid omställningsprocesser inom företag. Vid alla typer av rekrytering såväl extern som intern, är personbedömning ett självklart komplement för att säkerställa att rätt person och kompetens, erfarenhet och lämplighet överensstämmer med kravspecifikationen. Färdighetstester ger information om en persons skicklighet i numerisk, verbal, spatial och s k generell begåvning, som kan ge ytterligare en dimension till den tänkta befattningen.

Psykologtester i Göteborg erbjuder och använder etablerade och väl dokumenterade tester. Dessa är granskade och bedömda av STP, Stiftelsen för Tillämpad Psykologi.

I uppdrag som rör Ledarutveckling/Coaching stödjer och utvecklar vi medarbetare med
C E N S metodik. Syfte och målsättning är att uppnå ökad lönsamhet för individ och verksamhet. Läs mer under ”Coaching

Vår verksamhet bygger från grunden på psykologi, kommunikation och ledarskap. Till detta kombinerar vi erfarenhet, personligt engagemang och kvalitet.

Exempel på kunder och branscher är:

Life Science
Tekniska konsultföretag
Fastighetsföretag
Tillverkningsindustrin
Polismyndigheten
Kronofogdemyndigheten

Psykologtester i Göteborg är rikstäckande med uppdrag och nätverk i hela Sverige.

Psykologtester i Göteborg är en del av Search och Rekryteringsföretaget Bernwald & Rosell.
www.bernwaldrosell.se

Välj en sida på menyn och läs mer om våra tjänster och om hur vi kan bidra till ökad lönsamhet för individ och verksamhet.

Webdesign av Webmind